Framme i Beijjan!

Resan till var sista destination i Kina var nagot bekvamare och smidigare an den till Chengu. Drygt tva timmar pa planet istallet for 25 pa ett tag - det var verkligen vart pengarna!

Beijing ar lika underbart som vanligt. Vart man an gar sa paminns man om harliga, roliga stunder man har spenderat har, och det kanns verkligen som att knyta ihop sacken pa mitt Kina-aventyr att avsluta det har.

Idag har vi mest agnat dagen at shopping. Forst pa Yashaw Market har i Sanlitun, och sedan i mer kinesiska och inte lika turistiga Xidan. Hittade lite presenter och ett par vita sandaler, sa det vart en lyckad shoppingtur. At ocksa inte mindre an tre kebabs, som nog ar den godaste street food du kan fa i Kina. For 5 kronor styck far du detta supergoda brod overfyllt med jattegott kott, gurka och sas. Sa HIMLA gott! Man maste passa pa nu nar slutet bprjar narma sig(for att vara lite dramatisk...)


Sa har tillagas kottet!

Ikvall ar det gratis dumpling party pa vart hostel, och vi ar inte dom som bangar pa gratis mat, sa det ska vi vara med pa. Det ar ocksa ett bra satt att ova upp vara dumpling-skills, som arligt talat inte ar speciellt imponerande just nu...

Imorgon ska det bli 33 grader och sol, sa vi har planerat en dag i skuggan pa Starbucks, komplett med en bra bok och en vanilla ice shake :).



Kommentarer
Hanna

Hejsan

Hur mycket fickpengar hade du med dig inför Kinaresan?

2010-05-31 @ 12:04:56
Hanna

Hejsan!

Hur mycket fickpengar hade du med dig inför kinaresan?

2010-05-31 @ 12:06:03
Sofie

Svar till Hanna: Ungefar 8000 tror jag. Det rackte till forsta terminen men inte till sa mkt resor i slutet. Da reste jag iofs valdigt mkt under min forsta termin. Runt 10000 klarar man sig bra pa men det racker med mindre ocksa. Beror pa hur mkt du vill resa och sa :)

2010-06-01 @ 10:52:30
URL: http://sofiegoeschina.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofie Goes China

Mina kinesiska äventyr

RSS 2.0