Besök på ambassaden


 
Idag blev det alltså en tripp till kinesiska ambassaden för att göra en visumansökan. Var ingen stor grej egentligen, bara gå dit och lämna in alla papper, men det är ju ett stort steg på vägen på min resa!

Tog en promenad längs vattnet tillbaka till stan, kommer sakna Stockholm under sommaren - det finns inget bättre!

Visumansökan

Imorgon är tanken att jag ska ta en sväng förbi Kinesiska Ambassaden här i Stockholm för att fixa visum, så ikväll har jag suttit och fyllt i papper. Är himla viktigt att det blir rätt, men jag tror nog att jag fick till det.



Var och hämtade ut mitt nya pass idag. Låt mig säga som så, att passbilden inte gjorde mig helt rättvisa. Ögonen ser helt skeva ut, det ena ser mer välsminkat och större ut än det andra, vilket jag hoppas att det inte gör i verkligheten. Vad är det med passbilder egentligen, de ser ju aldrig bra ut? Nä, skulle inte bli förvånad om de stoppar mig och säger "Det här är ju inte du...". Seriöst.


Kan det bli fulare?

Sofie Goes China!



Detta är min blogg om det hittils största äventyret i mitt 20-åriga liv:
att åka till Kina och undervisa i engelska.

Den 29:e juli bär det av! Fram tills dess blir det lite om förberedelser och tankar inför det hela, och sedan hoppas jag kunna rapportera på plats, så klart beroende på tillgång till dator ;).

Lite kort om mig för er som inte redan vet...

Namn: Sofie
Ålder: 20
Bor: Utanför sthlm, snart Kina.
Intressen: Vänner, musik, språk, resor,schlager, fika, baka... m.m.!

Kommentera gärna och kom med frågor om ni vill! :)

/Sofie

Sofie Goes China

Mina kinesiska äventyr

RSS 2.0