Sista inlagget fran Kina

Jag kan knappt fatta att jag har kommit anda hit. Till den sista dagen, och det sista inlagget, fran Kina. Det gar inte in hur manga ganger jag an skriver det!

Har haft ett par underbara sista dagar har i alskade Beijing. I lordags gick vi ut en sista gang, ett ratt stort gang TTC:are och vi hade sa roligt som man bara kan ha en varm sommarkvall pa Sanlitun(bargatan har). Vi kom i sang vid fem, lagom runda om fotterna och valdigt glada! Annars har vi shoppat, akt till UIBE, akt till Art District och atit pa var nya favvo, en vietnamesisk restuarang pa Sanlitun.

Jag kanner mig sa otroligt nojd med hela min Kinavistelse, det finns inte en minut jag skulle vilja ha ogjord! Det finns inte ord for hur mycket den har tiden har gett mig - upplevelser, erfarenheter, kunskaper, upptackter, insikter... Men kanske framforallt vanskap. Jag har traffat sa fantastiska manniskor har som jag alltid kommer ha plats for i mitt hjarta(om ni kan forlata den lite smoriga formuleringen...). Jag har fatt sa manga nara vanner som jag aldrig skulle ha lart kanna i en annan situation och det ar jag sa enormt tacksam for!

Jag kan inte sammanfatta det har aret pa ett blogginlagg sa jag haller mig kort: Det har varit fantastiskt, intressant, svart, roligt, utmanande, spannande, larorikt, hemskt - men framforallt alldeles, alldeles underbart!

Det ar ett par personer som jag speciellt skulle vilja rikta ett stort tack till, utan er hade jag inte klarat det har aret:

- Mina vanner dar hemma, for att ni ar sa fina och bra! Ingen namnd, ingen glomd.

- Mathilda maste jag anda namna, for du ar en av varldens basta manniskor och en fantastisk van.

- Alla fina manniskor jag traffat pa min resa, for att ni gett mig sa mycket och fatt mig att se varlden pa andra, helt nya satt!

- Mina alskade, alskade systrar. Ni ar mina basta vanner, ni kanner mig utan och innan och utan er ar jag inte hel. Tack for att ni alltid finns dar och for att ni ar dom ni ar!

- Mina fantastiska foraldrar. For att ni stottade mig fran forsta borjan nar jag bestamde mig for att aka, for att ni har hjalpt mig igenom svarare tider och for att ni alltid har uppmuntrat och trott pa mig. Ni ar varldens basta. Jag ar sa glad och tacksam att jag har just er till foraldrar!

- Sandra! Det var du och jag fran borjan, och vi har upplevt och gatt igenom sa mycket tillsammans! Aldrig trodde jag att jag skulle komma hem med en sa fantastisk van som du nar jag akte hit till landet langt, langt bort. Tack for allt, jag vore inte samma jag utan dig!

Och sist av allt vill jag tacka mig sjalv, for att jag vagade och vann.

Sofie Goes China

Mina kinesiska äventyr

RSS 2.0