Helgen och sant

Japp, det ar onsdag och jag ligger lite efter med bloggningen, men nu ska vi inte tanka mer pa det.

Hade hur som helst en trevlig helg! Fredagen vart det utgang. Vi borjade hos oss med middag och goda fruktdrinkar som vi blandade till med var finfina mixer. Sedan drog vi in mot stan och hamnade pa en helt okej klubb. Dar dansade vi ett tag tills vi bestamde oss for att det var lite for dyrt och varmt for var smak, sa vi tog en taxi tillbaka. Trevlig kvall aven fast det inte vart sa sent :).

Pa lordagen tog vi det bara lugnt, stadade lagenheten lite och sadar. Pa kvallen kom Anja och Alina over igen pa lite filmkvall, det var mysigt :).

I sondags akte vi in till Starbucks for att anvanda deras tradlosa natverk, himla praktiskt det dar! Skype:ade lite med mor min da hon var den enda som var hemma. Ida var i Kenya, pappa och Louise i Paris. Vi var internationella familjen i helgen kan jag saga, haha! Det var roligt och trevligt att hora vad som hander dar hemma.

Sedan borjade jobbet igen, och nu har halva arbetsveckan gatt! Det har gatt betydligt fortare den har veckan, vilket ju ar valdigt trevligt. Borjar komma in i rutiner nu och det ar skont, faktiskt. Efter 1,5 manad med bara resande och slappande sa kan det nog vara lite nyttigt ocksa, sa man inte blir helt forslappad.

Idag ar det for ovrigt antligen lite soligt igen efter nastan tva evckors konstant regnande! Det ar fortfarande kallt, dock, igar snoade det till och med litegrann! Na fy, vad hande med varvarmen pa 15-20 grader vi hade for ett apr veckor sedan?

sunshine.jpg sun flower image by sailorette857
Harligt med sol!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofie Goes China

Mina kinesiska äventyr

RSS 2.0