Fredag redan!

Oj oj oj vad den har veckan har gatt snabbt minsann! :) Redan helg?

Har inet hant nagot speciellt upphetsande de senaste dagarna. Idag hade vi "Happy Friday" som de har varje vecka, och idag skulle de ut pa skolgarden och plantera trad. Forst fick de ga ut och rada upp sig allihopa, och sedan fick jag och Sandra sta med mikrofoner och lara dem orden for spade, hink och vattenkanna, haha! Efter det fick de ga och grava - allt udner ivrigt fotograferande, saklart, allt maste dokumenteras och visas upp - och plantera traden, som snarare var fardigvuxna buskar. Valdigt kinesiskt!

Efter det gick Sandra och jag ivag till ett annat campus har i narheten dar vi har en lektion pa fredagar. Idag fick vi undervisa en klass tillsammans, och det gick faktiskt valdigt bra med tanke pa att vi ahde noll forberedelse for det, haha. Valdigt kinesiskt igen, alltsa.

Ikvall ska vi ut med Alina och Anja som flyttar ivag imorgon. De har fatt en placering i en annan stad ca 2 timmar harifran vilket ju saklart ar ratt trakigt. Sa ikvall blir det sista kvallen med ganget pa ett tag.. Och sedan ska jag upp imorgon bitti och aka och undervisa, ett extrajobb jag fick genom var kontaktperson for lite extra pengar. Ja, det AR smart! :P. Som tur ar ar det bara 1,5 timme anda.

Annars ska vi mest ta det lugnt i helgen. Stada lite och skype:a pa Starbucks med vara familjer. Najsi najsi!


Kommentarer
Tine och mormor

Hej Sofie

Tänk vad mycket du får uppleva. Här sitter vi och längtar verkligen efter våren nu. Snön ligger fortfarande djup och man undrar när den ska försvinna!

Vi får hoppas att det har hunnit bli sommar när du kommer hem. Fick ditt meddelande om att du kommer hem den 2 juni. Då ses vi till Idas student.

Vi ser fram emot att träffa dig igen



Hälsningar och kramar från Tine och mormor

2010-03-14 @ 15:48:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofie Goes China

Mina kinesiska äventyr

RSS 2.0