Fortfarande i Beijing

Japp, vad har hant sedan sist nu da? Kanns som att dagarna mest flyter samman har, tiden bara gar utan att man forstar hur egentligen.

Har kopt en ny kamera! En jattefin, rosa Canon blev det denna gangen :). Ar ganska kar i den kan jag saga...

Fick vara nya visum igar och idag flyttade vi ut fran hotellet, som vi endast fick gratis sa lange TTC hade vara pass. Nu bor vi - jag, Anja och Sandra - hos Love istallet(han har for tillfallet en fyrarummare i Beijing, ratt najs!).

Idag gjorde vi en utflykt till Beijing Art District. Det ar som ett gammalt industriomrade fyllt med konstgallerier, konstbutiker och restuaranter och cafeer. Riktigt trevligt omrade, och vi tog en hel del roliga kort med diverse skulpturer, haha! De ligger dock inte pa datorn an, sa de far ni vanta lite pa :). En fika blev det ocksa, supermysigt! Efter det akte vi till IKEA, som lag pa vagen tillbaka. Vi behovde lite mer tacken och kuddar, och sa blev det lite svensk mat i restuaranten. Gott! Lite Daim fick ocksa slinka ner i vaskan, sa sjukt gott! :).

Imorgon ska vi till UIBE och prata med de nya TTC:arna som far sin utbildning just nu. Ska beratta lite om var placering, svara pa fragor och leka en lek med dem som vi tyckte fungerade bra for oss. Ska gora nagot med bilder som jag gjorde mycket i kindergarten. Blir nog kul, roligt att traffa lite nya interns om inte annat!

Ber om ursakt for bildbristen pa sistone. Ska forsoka lagga upp lite bilder snart!

Ser forresten ut som vi blir kvar har i Peking till den 16e. Forhoppningsvis far vi da flyga ner till Shanghai, 2 timmar istallet for 14 som taget tar... Sedan blir det nog ingen langre resa - for dyrt nu kring det kinesiska nyaret samt fel sasong - sa vi kanske tar en weekendresa till Nanjing istallet eller nagot sant. Blir nog bra!

Nu ska jag fortsatta titta pa filmen vi ser pa, The Hangover. Ska forsoka blogga snart igen! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofie Goes China

Mina kinesiska äventyr

RSS 2.0