yeah yeah good day.

Idag ar en bra dag!

Hade en faktiskt ganska lyckad lektion med arskurs sju i morse. Det svara ar att fa dem att prata, men det gar framat! De kan ganska mycket engelska nar det galler att skriva och lasa, men nar de ska lyssna, forsta och sedan prata blir det ibland lite mycket for dom. Sa det blir ganska basic, men det gar som sagt framat.

Sedan var jag ivag pa Kindergarten och tittade nar Roma, en foreign teacher som har varit har ett ar redan, undervisade. Smatt kaotiskt, men jag fick ett par ideer. Han verkar schysst, lovade oss att hjalpa till med lektionsplaneringar sa har i borjan vilket nog kan vara bra ;).

Det ar sa enkelt att prata med folk har. Gick ner till lararrummet for att lamna tillbaka Allisons paraply, och stannade i en halvtimme och pratade med en av engelskalararna. De vill valdigt garna prata med en for att trana sin egen engelska, och det ar alltid intressant att jamfora kulturer och lara sig mer om Kina.

Sedan fick vi se varat kontor vilket sag najs ut! Vi delar med ett par andra larare, vilket ar bra eftersom man lar kanna dem battre da :). Fick ocksa reda pa att vara mandarinlektioner borjar nasta vecka! Vi kommer ha 40 minuter om dagen 4 dagar i veckan, sa forhoppningsvis kommer vi lara oss en del :). Kanns ganska nodvandigt med tanke pa hur fa har som kan engelska. Ocksa kul att kunna kommunicera med barnen pa ett annat satt(de sma forstar inte riktigt att jag inte kan kinesiska...).

Ikvall ar matsalen stangd pga holiday(som de har varannan vecka, har inte riktigt fattat det dar) sa vi ska ut med Sabrina och Allison. Borde bli trevligt! :)


Fran parken i Shanghai...


Kommentarer
mamma

Låter bra. Hoppas du får en bra helg. Jag ska åka till stugan och hjälpa till med flyyten. Hoppas vi kan höras på skype eller tel, nästa vecka eller helg. kramar PS jackan är på väg i veckan.

2009-09-18 @ 11:17:01
Louise

Tja! Vad roligt du verkar ha det! Lycka till med dina mandarin lektioner (HAHAHAHA...)! Ha det :P

2009-09-18 @ 13:33:18
Ida

Nice! Men jag undrar hur det egentligen går med lektionerna. asså hur pratar du med dom? försöker du på engelska/teckenspråk/kinesiska?

Spännande att veta lixom!

2009-09-18 @ 16:30:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofie Goes China

Mina kinesiska äventyr

RSS 2.0